Καλώς ορίσατε
στην ιστοσελίδα της εταιρείας
"G-Trade Oil".

Η εταιρεία G-Trade Oil είναι ο επίσημος διανομέας της εταιρείας Gazpromneft-Lubricants LTD και των εμπορικών σημάτων Gazpromneft και G-Energy στις περιοχές Πειραιά-Αττικής και Θεσσαλία.

Ο στόχος μας είναι η φήμη ενός αξιόπιστου και αποδοτικού συνεργάτη, η οικοδόμηση και ανάπτυξη πολυετών επαγγελματικών σχέσεων με όλες τις κατηγορίες καταναλωτών στην Ελλάδα.

Λάδια για επιβατικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα, βιομηχανικά και ναυτικά λάδια.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην λιανική και χονδρική πώληση λαδιών κινητήρων για επιβατικά αυτοκίνητα (PVL) και επαγγελματικά οχήματα (CVL), βιομηχανικών λαδιών (IND), που προορίζονται για χρήση σε διαφόρους βιομηχανικούς εξοπλισμούς και λαδιών για ναυτιλία (MARINA) για θαλάσσιες και ποτάμιες μεταφορές, καθώς επίσης και λιπαντικών και τεχνικών υγρών.

Αρχές της συνεργασίας


Βασική αρχή εργασίας της εταιρείας μας είναι η μέγιστη, απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και η κατανόηση ότι, οι πελάτες μας αγοράζουν όχι μόνο προϊόντα ή σέρβις, αλλά και τη δυνατότητα να βασίσουν σ’ αυτή την οικοδόμηση της δικής τους επιχείρησης. Ως εκ τούτου, εμείς παρέχουμε αμοιβαία επικερδείς όρους για μια ανάπτυξη που βασίζεται σε επαγγελματική προσέγγιση, γνώση της αγοράς και κατανόηση των προβλημάτων των πελατών.

Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε συμβουλές στους πελάτες μας για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει κατά τη διάρκεια λειτουργίας και να εξασφαλίσουμε τον απρόσκοπτο εφοδιασμό, με πρώτες ύλες και υπηρεσίες, των επιχειρήσεων εκείνων που προσπαθούν να παρέχουν ποιοτικά και ταυτοχρόνως ανταγωνιστικά προϊόντα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που Σας ενδιαφέρουν, σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα που παρέχουμε. Θα Σας ενημερώνουμε τακτικά για κάθε ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας, καθώς επίσης και για τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή της εταιρείας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Γενικά και τραπεζικά στοιχεία της εταιρίας

Άνοιγμα του αρχείου

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Καταστατικό της «G-TRADE OIL Ι.Κ.Ε»

Άνοιγμα του αρχείου
Η εταιρεία «G-Trade Oil» άνοιξε για εσάς, επειδή το νόημα της εργασίας μας είναι τα ποιοτικά προϊόντα και το σέρβις για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.